ΝΕΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η εμπορική Έκθεση School & Office 2021, υπό τις υπάρχουσες επιδημιολογικές συνθήκες δεν καθίσταται ευφικτό να υλοποιηθεί στις 3-5 Απριλίου ως είχε αρχικά ορισθεί και μεταφέρεται σε νέες ημερομηνίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν άμεσα όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

 

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι  η 9η Εμπορική Έκθεση School & office θα πραγματοποιηθεί  από τις 3 έως και τις 5 Απριλίου 2021 στο εκθεσιακό Κέντρο MEC.

Με πρωταρχικό μέλημα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των συμμετεχόντων (εκθέτες, επισκέπτες, προσωπικό κλπ) η Διοργανώτρια Εταιρεία MEC sa, εφαρμόζοντας  απαρέγκλιτα όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου και έχοντας στη διάθεσή της όλους τους απαραίτητους ανθρώπινους-υλικούς πόρους και μηχανισμούς, θα διασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον και συγχρόνως όλες τις προϋποθέσεις για μια  ΔΥΝΑΜΙΚΗ & ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ School & Office.

 

ΑΝΑΒΟΛΗ 9ης ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SCHOOL & OFFICE

Λαμβάνοντας υπόψη τις καθημερινά μεταβαλλόμενες εξελίξεις, τα περιοριστικά μέτρα και το ευρύτερο κλίμα αβεβαιότητας λόγω COVID 19, η Διοργανώτρια MEC sa και ο Σύνδεσμος Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου, με βαθύ αίσθημα ευθύνης για τους συμμετέχοντες, τη Δημόσια Υγεία και την επιτυχία της Έκθεσης αποφάσισαν την ΑΝΑΒΟΛΗ της 9ης Εμπορικής Έκθεσης School & Office, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο MEC Παιανίας στις 9-11 Μαΐου 2020,  για το 2021.

Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ σε όλους, υπομονή, αισιοδοξία και να επανέλθουμε με μία δυναμική School & Office το 2021, της οποίας οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.